ЗСУ контролюють Торецьк: у МВА спростували фейк росіян про захоплення міста

ЗСУ контролюють Торецьк: у МВА спростували фейк росіян про захоплення міста

Торецьк на Донеччині залишається українським містом, ЗСУ вдалося зупинити активні дії ворога по просуванню на територію громади.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик, спростовуючи ворожу інформацію про те, що російські загарбники вже зайшли в місто.

На жаль, ворог веде інформаційні війни. І я підтверджую, що місто Торецьк залишається вільним українським містом, яке, на жаль, просто потерпає від нищівних обстрілів з боку російського агресора. Але місто вільне, воно українське, і збройні сили України контролюють і боронять територію… Збройним силам України та силам нашого спротиву вдалося зупинити активні бойові дії, які з боку ворога просувалися, вони зараз стримуються. І згідно з останніми даними видно, що ЗСУ докладають усіх зусиль для цього, - сказав очільник громади.

Він ще раз підкреслив, що інформація про захоплення Торецька росіянами – це «чистої води» дезінформація, яка ворогом використовується для «дестабілізації в інформаційному просторі і впливу на думки серед населення того, яке залишається у громаді і в цілому в Україні».

Нагадаємо, УЗ відзавтра збільшить кількість жіночих купе

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next