У Молдові затримали двох підозрюваних у держзраді на користь рф

У Молдові затримали двох підозрюваних у держзраді на користь рф

Прокуратура по боротьбі з організованою злочинністю та в особливих справах Молдови підтвердила затримання двох людей, серед яких співробітник парламенту, за підозрою у державній зраді на користь Росії.

Про це повідомляє TV8.md.

За підозрою у держзраді та змові проти Молдови затримали двох людей. Це працівник парламенту та співробітник Прикордонної поліції. Згідно з матеріалами справи, один із підозрюваних передавав співробітникові іноземного посольства інформацію, яка могла зашкодити інтересам Молдови.

Другий фігурант контактував із співробітником іноземної дипмісії, збираючи та передаючи йому інформацію, яку також могли використати проти інтересів країни.

Як стверджують прокурори, він діяв із метою отримання особистої вигоди.

За інформацією джерел TV8, візит правоохоронців до парламенту був пов'язаний із головою юридичного департаменту законодавчого органу. Співрозмовник телеканалу розповів, що минулої ночі Іона Крянге спіймали на місці злочину при передачі важливої ​​інформації російському агенту.

Передбачається, що обох підозрюваних завербував помічник військового аташе при посольстві Росії в Кишиневі.

Обох підозрюваних затримали на 72 години. Розслідування справи продовжується.

Нагадаємо, У Харкові працівник ТЦК за хабар та постійну знижку в барі обіцяв не мобілізовувати працівників закладу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Яку загрозу для України несе наступ російської армії з Придністров'я (відео) Яку загрозу для України несе наступ російської армії з Придністров'я (відео)
російські війська розраховують на Придністров'я, як ще один фронт.
Loading...
Load next