На Сицилії через виверження вулкана Етна закрили аеропорт

На Сицилії через виверження вулкана Етна закрили аеропорт

На італійській Сицилії у зв’язку із виверженням вулкана Етна скасували або переспрямували усі авіарейси з аеропорту Катанії.

Про це повідомляє Euronews.

Міжнародний аеропорт Катанії залишається закритим у четвер, з усіма прильотами і вильотами, оскільки вночі унаслідок виверження вулкан Етна викинув у повітря дим. Вулканічний попіл погіршує видимість для пілотів.

Збій у роботі летовища стався в один із найбільш напружених днів для подорожей – італійського державного свята Феррагосто. Міста поблизу вулкану були вкриті чорним вулканічним попелом після виверження із кратера Ворагін вулкану Етна. Востаннє виверження було зафіксоване два тижні тому.

Нагадаємо, У Франції внаслідок аварії винищувачів загинуло двоє пілотів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сексуальні послуги у Туреччині: правоохоронці викрили двох українок, які вербували жінок з малозабезпечених родин (відео) Сексуальні послуги у Туреччині: правоохоронці викрили двох українок, які вербували жінок з малозабезпечених родин (відео)
В даний час фігуранткам справи оголошено підозру у вчиненні злочину.
Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео) Ситуація в аеропорту Кабула: з Афганістану хочуть евакуюватись 120 українців (відео)
МЗС, посольства та причетні відомства наразі докладають максимальних зусиль, аби вирішити питання вильоту літака з українцями найближчим часом.
Loading...
Load next