Поліцейські Рівненщини розшукують свідків смертельної ДТП, в якій загинула дитина

Поліцейські Рівненщини розшукують свідків смертельної ДТП, в якій загинула дитина

Поліцейські розшукують свідків смертельної автопригоди у Рівному, яка сталась 19 серпня. Внаслідок ДТП загинула 8-річна дитина.

Про це повідомляють у поліції Рівненської області.

19 серпня на вулиці Енергетиків під колесами легковика "ВАЗ-2104" загинула 8-річна дівчинка.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть, правоохоронці розпочали досудове розслідування. Поліцейські встановлюють можливих свідків цієї автопригоди  та звертаються до громадян: хто став очевидцем ДТП, має записи із відеореєстратора, або ж володіє іншою важливою для розслідування інформацією, просимо звернутися на спецлінію  "102" або до слідчого 097 705 28 87

Нагадаємо, У Повітряних силах показали, як вночі збивали російський БпЛА

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Loading...
Load next