В Івано-Франківській області авто збило 13-річну дівчинку: дитину госпіталізували

В Івано-Франківській області авто збило 13-річну дівчинку: дитину госпіталізували
На Прикарпатті вночі сталась автотроща, у якій постраждала дитина.

Уночі 2 січня сталась аварія у селі Добротів, що на Надвірнянщині. Audi A40, за кермом якого був 40-річний чоловік, збило 13-річну дівчинку. Повідомляє Galka.

Потерпіла йшла проїзною частиною дороги в попутному напрямку. Дитина отримала травми і потрапила до лікарні.

Потерпілу госпіталізували в Івано-Франківську обласну дитячу клінічну лікарню. Правоохоронці проводять розслідування інциденту на дорозі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Loading...
Load next