Рада розблокувала підписання закону про підвищення акцизів на пальне

Рада розблокувала підписання закону про підвищення акцизів на пальне

Верховна Рада розблокувала підписання закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо імплементації положень актів права Європейського Союзу щодо акцизного податку.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Всі блокуючи постанови по законопроекту №11256-2 щодо підвищення акцизного податку на паливо провалені. Тому він буде скоро підписаний головою парламенту та Президентом. Відповідно він вступить в силу (як і підвищення акцизів) починаючи з 01 вересня 2024 року, - написав депутат.

Згідно із карткою законопроєкта, всього нардепи подали 5 постанов про скасування прийняття документа.

Нагадаємо, На Волині від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер 93-річний пенсіонер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео) Хамська витівка: скандальний Тищенко розважався перед засіданням у Верховній Раді (відео)
Народний депутат від партії "Слуга народу" Микола Тищенко перед голосуванням за законопроєкт Володимира Зеленського про відповідальність за брехню в деклараціях відзначився "хамською витівкою".
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах Нардеп Олег Арсенюк влаштував бійку біля ресторану в Черкасах
Нардеп від "Слуги народу" Олег Арсенюк влаштував бійку в розважальному закладі "Бочка" у Черкасах.
Loading...
Load next