У Криму окупанти готуються до «місцевих виборів» - Центр нацспротиву

У Криму окупанти готуються до «місцевих виборів» - Центр нацспротиву

У тимчасово окупованому Криму росіяни готуються провести 8 вересня так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

8 вересня у тимчасово захопленому Криму окупанти готуються провести так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі росіяни формують списки з філіалів кремлівської ради громадських діячів на ТОТ Херсонщини та Запоріжжя, які поїдуть спостерігачами. Тобто, їх задачею буде допомагати Кремлю "легалізовувати" виборчий процес.

Також окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, аби ті голосували у Криму за своїми посвідками на проживання. Таким чином ворог планує збільшити явку. Окрім цього, голосування буде обов’язковим серед військових.

Центр національного спротиву закликає не йти на виборчі дільниці й ігнорувати ці "вибори". Натомість повідомляти їм про спостерігачів та членів виборчих дільниць, аби колаборанти не могли сховатись за маскою анонімності.

Нагадаємо, В Угорщині прокоментували наступ ЗСУ на Курську область

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео) У Росії стартували вибори до Держдуми: виборчі дільниці незаконно відкрилися і в Криму (відео)
У Росії стартували вибори до Держдуми РФ, на які незаконно залучають і жителів окупованих територій України.
Loading...
Load next