Комбриг "Азову" Редіс прокоментував обмін полоненими зі звільненням азовців

Комбриг "Азову" Редіс прокоментував обмін полоненими зі звільненням азовців

Командир бригади НГУ “Азов” Денис Прокопенко “Редіс” привітав новий обмін полоненими та подякував українській владі – на відміну від того обміну, коли “азовців” не звільняли.

Про це йдеться в дописі Редіса в фейсбуці.

У результаті двох обмінів, які відбулись вчора та сьогодні, після понад двох років у російському полоні додому повернулись 38 військовослужбовців 12-ї бригади спеціального призначення “Азов”! Кожен із них пройшов надскладні випробування: спочатку під час оборони Маріуполя, а потім — у ворожій неволі. Вони не зламались, не зрадили присязі, вистояли, і нарешті зможуть обійняти своїх рідних та близьких.

Як командир, я вітаю кожного азовця, який повернувся на рідну землю. Дякую за ваші мужність та незламність духу. Ви — приклад стійкості та витримки для всіх українців, – написав комбриг Прокопенко.

Я вдячний Президенту України та його команді, представникам МВС, СБУ, ГУР, «Асоціації родин захисників Азовсталі» та всім небайдужим, хто докладав максимум зусиль, аби ці обміни відбулись. Це складна та тривала робота, яка вимагає залучення значних сил та твердої волі. Але результат виправдовує все. Сподіваюсь, що військовослужбовці «Азову» і надалі продовжать систематично потрапляти до списків на обмін, – зазначив також Прокопенко.

Нагадаємо, У Румунії через сильні дощі загинули п’ятеро людей

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next