На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків-водіїв за кордон за системою "Шлях"

На Одещині ліквідували канал переправлення чоловіків-водіїв за кордон за системою "Шлях"

Правоохоронці ліквідували канал переправлення чоловіків-водіїв за кордон за системою "Шлях" на Одещині.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зазначається, що організатором схеми був колишній керівник логістичної компанії. За хабар він вносив до інформаційної системи неправдиві відомості про чоловіків-водіїв.

Як повідомляють у Держприкордонслужбі, в такий спосіб кордон перетнуло щонайменше семеро українців.

Під час обшуків прикордонники та поліцейські зібрали достатньо доказів, щоби суд обрав підозрюваному утримання за ґратами, з можливістю вийти під заставу в понад 1,8 млн гривень, - йдеться у повідомленні. 

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, Іран вимагає скликати Радбез ООН після вбивства лідера «Хезболли»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео) Іграшки з метамфетаміном: на Одещині прикордонники викрили діяльність злочинної групи (відео)
На Одещині прикордонники викрили та припинили діяльність злочинної групи, яка здійснювала виготовлення та масштабну реалізацію метамфетаміну в Україні та за її межами.
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Loading...
Load next