У Хмельницькому в місцевій водоймі втопилася мати з дитиною

У Хмельницькому в місцевій водоймі втопилася мати з дитиною

У минулі вихідні у Хмельницькому у місцевій водоймі у підсумку нещасного випадку потонули 45-річна жінка та її 8-літня донька.

Про це повідомило Хмельницьке районне управління поліції.

У Хмельницькому у місцевій водоймі по вул. Береговій потонули мама з дитиною. Інформацію про це у поліції отримали 28 вересня близько 13:40 години. Загинули 45-річна жінка та її 8-річна донька.

Як розповіли у поліції, за попередньою інформацією дівчинка, підійшовши близько до водойми, випадково впала у воду. Мати кинулася її рятуват. Однак у підсумку обоє потонули.  

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України з відміткою "Нещасний випадок" і встановлює усі обставини події.

Нагадаємо, У ГУР розповіли як діє українське підпілля в окупації

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото) На Полтавщині тіло зниклого 8-річного хлопчика знайшли мертвим (фото)
Дитина зникла під час відпочинку з рідними поблизу озера колишніх "артскладів" у Кременчуці, що на Полтавщині. До пошуків 8-річної дитини залучили Нацгвардію, поліцію та кінологів.
Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото) Правоохоронці Харкова забрали дитину від рідної мати (фото)
Дівчинка жила в неналежних умовах, де не було навіть опалення та харчувих продуктів. Зараз дитина перебуває в лікарні. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Loading...
Load next