Ракетний обстріл Львова 4 вересня: у реанімації помер чоловік, який отримав важкі поранення

Ракетний обстріл Львова 4 вересня: у реанімації помер чоловік, який отримав важкі поранення

У Львові повідомили про загибель ще однієї людини внаслідок поранень, отриманих під час ракетної атаки на Львів 4 веересня.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Восьмою жертвою нападу росії на Львів став Богдан Кріль. Чоловік 1955-го року народження отримав важкі поранення під час атаки. 

29 днів він перебував у критичному стані в реанімації, але життя, на жаль, врятувати не вдалося. Співчуття рідним! Вічна Памʼять, - написав Андрій Садовий.

Богдан Кріль був кандидатом технічних наук, доцентом кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування Національного університету "Львівська політехніка".

Нагадаємо, Росія скоїла в Україні понад 4700 екологічних злочинів на 64 млрд доларів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою У Кривому Розі попрощались із загиблим на Донбасі Дмитром Товчигречкою
У Кривому Розі оголосили день жалоби за загиблим на Донбасі 37-річним військовим Дмитром Товчигречкою, який пішов до війська три місяці тому й загинув внаслідок множинних уламкових поранень, які виявилися несумісними з життям.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next