Кого комарі кусають частіше і, що їх відлякує?

Кого комарі кусають частіше і, що їх відлякує?
Людей з 1 групою крові комарі кусають частіше.Вчені довели, що 1 група крові має більш гладкі еритроцити, через що смоктати комахам її зручніше.

Людей з 1 групою крові комарі кусають частіше.

Вчені довели, що 1 група крові має більш гладкі еритроцити, через що смоктати комахам її зручніше.

Окрім того, для комарів є привабливим запах поту, виділення вуглекислого газу і тепла, яке виходить з тіла. Через це нетверезі люди є більш привабливі для цих комах.

А от жовті, білі та червоні відтінки в одязі їх навпаки відлякують, чого не можна сказати за темні кольори. Варто зазначити, що запах гвоздики, базиліка, анісу і евкаліпта теж не дуже приваблює цих комах.

Нагадаємо, в Японії створили “найпозитивнішу” соціальну мережу. Вона називається Under World і головна її здатність – фільтрувати та підбирати лише позитивні коментарі.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Вітамін А: корисні властивості та наслідки дефіциту (відео) Вітамін А: корисні властивості та наслідки дефіциту (відео)
Для нормального росту і розвитку клітин організму необхідний вітамін А. Нестача вітаміну А може супроводжуватись погіршенням зору, випадінням волосся, ламкістю нігтів, сухістю шкіри, трісканням губ.
У Львові збільшать кількість ліжкомісць для хворих на коронавірус
В одному із корпусів лікарні швидкої медичної допомоги розгорнуть ще 350 місць для пацієнтів. Це планують зробити через 2 тижні.
Loading...
Load next