У Львові все більше людей одужує від коронавірусу

У Львові все більше людей одужує від коронавірусу
114 позитивних тестів, серед них 30 – львів’яни. Такий результат проведених за останню добу 646 ПЛР-досліджень.

114 позитивних тестів, серед них 30 – львів’яни.

Такий результат проведених за останню добу 646 ПЛР-досліджень.

Загалом же на Львівщині підтверджено 8229 випадків інфікування коронавірусом, з них 212 – летальні. Область вже більше ніж місяць лідирує в Україні за кількістю хворих на коронавірус.

У мерії також повідомляють, що зараз кількість осіб, які побороли Covid-19, перевищує кількість тих, які захворіли. Так, впродовж попереднього дня це 121 пацієнт.

Окрім цього, спостерігається зменшення кількості звернень за ПЛР-тестуванням.

Додамо, що в Україні за минулу добу коронавірус зафіксували 20 летальних випадків, 760 пацієнтів одужали.

Уряд продовжив карантин до 31 липня з пом’якшенням з 22 травня. Водночас карантин буде адаптивним, тобто скасують певні обмеження лише в тих регіонах, де це дозволяє робити епідемічна ситуація. В окремих областях їх можуть посилити.

З 1 червня в Україні відкрилися спортзали, басейни, а також відновилися міжобласні та залізничні перевезення. З 5 червня дозволили повноцінну роботу кафе та ресторанів у межах послаблення карантину. З 10 червня з певними обмеженнями почали працювати бази відпочинку, готелі тощо. З 15 червня поновили міжнародне авіасполучення і відкрила пункти пропуску в усіх аеропортах країни.

Зазначимо, на Львівщині 20-річна дівчина померла від ускладнень коронавірусу.14 липня вночі у Стрийській міській лікарні через важкий стан коронавірусної інфекції померла молода дівчина. У неї була складна двобічна пневмонія.

Нагадаємо, що у Жовкві від ускладнень коронавірусу померла 28-річна породілля. За життя дитини, яка народилася на 27 тижні вагітності, борються неонатологи Львівської обласної клінічної лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 22 тисячі нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 22 тисячі нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
В Україні зафіксували понад 12 тисяч нових хворих на Covid-19 В Україні зафіксували понад 12 тисяч нових хворих на Covid-19
Кількість хворих на коронавірус в Україні різко збільшилась за останню добу. Так, протягом учорашнього дня, 5 жовтня, виявили 12 662 нових хворих на COVID-19. Найбільше інфікованих в Харківській та Одеській областях.
Loading...
Load next