Зустрічайте “Рослинні понеділки” в закладах України

Зустрічайте “Рослинні понеділки” в закладах України
Вчора, 10.08.2020 року всі охочі журналісти та блогери змогли поснідати на 100% рослинним сніданком в компанії одне одного та дізнатись більше про те, чому ми так любимо починати все з понеділка та

Вчора, 10.08.2020 року всі охочі журналісти та блогери змогли поснідати на 100% рослинним сніданком в компанії одне одного та дізнатись більше про те, чому ми так любимо починати все з понеділка та чому важливо хоча б раз на тиждень відмовлятись від м'яса.

У понеділок, об 11.00 відбулась унікальна онлайн подія — “Медіа сніданок” — присвячена українській інтерпретації всесвітньо відомого проєкту “Рослинні Понеділки” (англ. Meatless Monday).

Під час сніданку всі запрошені журналісти, блогери, інфлюенсери з Києва та Львова не лише спробували смачні рослинні альтернативи звичним сніданкам, які приготували й доставили для них відомі ресторани, але й почули опис отриманого сніданку від представників закладів, що їх приготували. А також дізнались про проєкт, який і став причиною заради якої всі збирались  — “Рослинні понеділки” — від організаторів.

“Рослинні понеділки” — це частина глобального руху, який приносить позитивні зміни не тільки в харчування, а й у життя людей, допомагає мінімізувати шкідливий вплив на довкілля та урізноманітнити меню закладів рослинними стравами. Це пропозиція для рестораторів і шеф-кухарів, котра задовольняє сучасний інтерес споживачів до рослинних страв. 

Чому представники кампанії “Здорово Їмо” — організатори сніданку — вирішили привернути увагу саме до проєкту “Рослинні понеділки”?

Ключем до зміни здорової поведінки людини є створення звичок, які можуть підтримуватися протягом довгого часу. Є багато доказів, які, свідчить про те, що здорове мислення і поведінку синхронізовано з тижнем, а понеділок - це день, коли люди найбільш "відкриті для покупки" здоров'я. Використання цього "ефекту понеділка" може бути потужним важелем у пропаганді громадського здоров'я, щоб допомогти людям залишатися на вірному шляху до своїх цілей у сфері здоров'я.

Які переваги для закладів, що впровадять у себе “Рослинні понеділки”?

  • Зниження впливу на навколишнє середовище — зниження споживання м'яса хоча б на один день має значний вплив на зменшення вуглецевого і водного сліду. Чим більше людей стає адептами Рослинних понеділків, тим менший вплив на навколишнє середовище. Рослинні понеділки простий шлях до демонстрування лідерства у сталому розвитку.
  • Здоров'я: ви покажете, що турбуєтесь про свого клієнта — перехід на рослинний раціон харчування — це наймеш коштовний спосіб зниження розвитку хронічних захворювань, таких як діабет 2-го типу, ожиріння і серцево-судинні захворювання.
  • Кулінарні інновації та нові страви — “Рослинні понеділки” забезпечують широко визнану платформу для впровадження страв та продуктів. Чи це будуть нові рецепти, нові смаки або заміна м’ясних (та інших тваринних) інгредієнтів на рослинні альтернативи в поточних стравах — “Рослинні понеділки” можуть сприяти їх запуску. Рекламуйте новинки в рамках кампанії "Рослинні понеділки" і дайте клієнтам хороший привід пообідати у вас в цей день.

Детальніше про ці та інші переваги проєкту “Рослинних понеділків” як для закладів так і для їхніх відвідувачів можна знайти на сайті “Здорово Їмо” — некомерційної ресторанної кампанії, яка має на меті популяризацію рослинних опцій в меню закладів харчування.

Читайте також
Зменшити кількість самогубств: в Україні дітям до 14 років заборонили продавати ліки Зменшити кількість самогубств: в Україні дітям до 14 років заборонили продавати ліки
Законопроект зареєстрували для запобігання уникнення випадків суїциду серед дітей та підлітків.
Як позбавитися стресу та розпізнати панічну атаку: поради терапевтки (відео) Як позбавитися стресу та розпізнати панічну атаку: поради терапевтки (відео)
Ріст захворюваності зростає. Загроза вторгнення Росії в Україні та постійні новини про перекидання військ до кордонів нашої країни провокують в людей чималий стрес. Щоб вберегти ваш психологічний стан, дамо кілька порад від львівської терапевтки, щодо того, як позбавлятися стресу та як розпізнати панічну атаку.
Loading...
Load next