Нове забарвлення області: Львівщина у помаранчевій зоні

Нове забарвлення області: Львівщина у помаранчевій зоні
Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.Державна комісія з питань ТЕБ і НС поділила Україну на нові карантинні зони, які почали діяти від сьогодні.

Про це повідомив на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Державна комісія з питань ТЕБ і НС поділила Україну на нові карантинні зони, які почали діяти від сьогодні.

І ось уся Львівська область опинилася у помаранчевій зоні, що передбачає заборону діяльності хостелів, турбаз, спортзалів, ресторанів у нічний час та обмеження масових заходів. Втім у Львові спортивні заклади й хостели не зачиняють.

А от Самбір зафарбували у червоний. Відповідно там діятимуть жорсткіші обмеження. Зокрема, заборонено громадський транспорт, відвідування закладів освіти, діяльність кафе, ТЦ, кінотеатрів, спортивних залів.

Разом з тим, на залізниці у Самборі проводитимуть лише висадку пасажирів. Перетин можливий лише власним транспортом.

Переглянуть поділ на карантинні зони через 14 днів.

Варто додати, що карантин в Україні через пандемію Covid-19 запровадили 12 березня. Згодом Кабмін продовжив його до 31 серпня.

Нагадаємо, що другу хвилю коронавірусу може спричинити легковажність жителів Львівщини. Фахівці застерігають, що зараження при наявних супутніх захворюваннях або ж інших інфекціях є ще більш небезпечним та непередбачуваним.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Велика Британія передала Україні 10 машин швидкої допомоги (відео) Велика Британія передала Україні 10 машин швидкої допомоги (відео)
Благодійники з Великої Британії передали 10 машин швидкої медичної допомоги, які запакували гуманітарною допомогою на кілька мільйонів гривень.
Сумська область переходить у "жовту" зону: в Україні остання область вийшла з "червоної" зони карантину Сумська область переходить у "жовту" зону: в Україні остання область вийшла з "червоної" зони карантину
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасувала "червону карантинну зону"на території Сумської області. Вже від завтра, 8 травня в Україні не залишиться жодної області яка б перебувала у найжорсткішій зоні карантину.
Україна отримає від Греції 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca від COVID Україна отримає від Греції 100 тисяч доз вакцини AstraZeneca від COVID
Українська та грецька сторони під час розмови також обговорили розширення двостороннього співробітництва у торговельно-економічній та інвестиційних сферах.
Loading...
Load next