Адаптивний карантин у Львові продовжили до 31 жовтня

Адаптивний карантин у Львові продовжили до 31 жовтня
Чи очікують на місто якісь зміни – наразі невідомо, адже уряд ще не оприлюднив нової постанови щодо карантинних обмежень.

Чи очікують на місто якісь зміни – наразі невідомо, адже уряд ще не оприлюднив нової постанови щодо карантинних обмежень. Про це зазначила очільниця міського штабу із протидії коронавірусній інфекції Галина Слічна.

Посадовиця додала, що наразі залишається 4 рівні класифікації: зелений, жовтий, помаранчевий і червоний. Однак нові вимови частково їх скорегують.

Додамо, Львів перебуває у так званій «помаранчевій зоні». Показники захворюваності переглядають щоп’ятниці і державна комісія визначає, до якої зони віднести той чи інший населений пункт.

Минулого тижня, приміром, у «червоній зоні» опинився Самбір.

До слова, різкий «стрибок» інфікованих зафіксували на Львівщині. За попередню добу лабораторні центри провели 1327 ПЛР-тестів, з яких 203 – позитивний результат. Серед них – 71 мешканець Львова.

Загалом же, станом на 08.00 год 27 серпня у Львові та на Львівщині 13763 підтверджені випадки інфікування коронавірусом, з них 374  летальні, а 4061 пацієнт одужав.

Нагадаємо, що ще дві лікарні на Львівщині зможуть приймати хворих на коронавірус. А саме такі відділення, як терапевтичне Львівської обласної клінічної лікарні та інфекційне Самбірської районної лікарні.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
За минулу добу зафіксовано понад 6 тисяч випадків COVID-19 За минулу добу зафіксовано понад 6 тисяч випадків COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Ляшко повідомив, чи очікувати українцям чергового локдауну на Великодні свята Ляшко повідомив, чи очікувати українцям чергового локдауну на Великодні свята
Санітарний лікар України, Віктор Ляшко розповів, що на час Великодніх свят в Україні наразі не планують впроваджувати новий локдаун. Проте, зараз тривають активні переговори з представниками усіх церков, як зробити святкування максимально безпечним.
Канада скасувала карантин для щеплених вакциною CoronaVac Канада скасувала карантин для щеплених вакциною CoronaVac
Щеплені китайською COVID-вакциною Sinovac (CoronaVac) зможуть подорожувати до Канади без обов’язкового карантину.
Loading...
Load next