Медики про найшкідливіший продукт - сіль

Медики про найшкідливіший продукт - сіль
Сіль, без якої сьогодні не обходиться багато страв, погано впливає на наш природний фільтр організму – нирки.Вони очищають його від шлаків і токсинів, виводять зайву рідину, а також підтримують обмі

Сіль, без якої сьогодні не обходиться багато страв, погано впливає на наш природний фільтр організму – нирки.

Вони очищають його від шлаків і токсинів, виводять зайву рідину, а також підтримують обмін фосфору і кальцію.

Натомість якщо вживати забагато солі, то цей орган не справляється з її переробленням, і частково вона залишається в організмі. А це провокує багато захворювань, зокрема нефрит чи нефроз.

Також дієта з високим вмістом натрію підвищує кров’яний тиск.

Окрім цього, вона несприятливо впливає на судинну систему: вживання даної речовини розширює судини мінімум на 2 години. Зокрема, в деяких випадках нагромаджується холестерин і розвиваються хвороби судин і серця.

Зазначимо, що денна норма солі не повинна перевищувати 5-6 грамів. Разом із тим, у багатьох жителів планети ця норма становить 8-12 грамів, а це може згубно вплинути на здоров'я.

Нагадаємо, що найчастіше чиряки виникають там, де є волосяні фолікули та підвищене потовиділення. В більшості випадків це шия, поперек, стегна, пахові западини, сідниці, обличчя та голова. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Чому виникає жировик і чи може він бути небезпечним для здоров’я?
Від маленької, майже непомітної жирової пухлини до гігантської, яка може важити до декількох кілограмів.
В Україні виявили понад 9 тисяч випадків захворювання на коронавірус В Україні виявили понад 9 тисяч випадків захворювання на коронавірус
​За добу 23 вересня 2021 року в Україні виявили 9058 нових випадків коронавірусної хвороби. Серед них 849 дітей та 137 медпрацівників.
У Львові облаштували 10 стаціонарних пунктів вакцинації
У середу, 24 лютого, їх оглянув міський голова Львова Андрій Садовий.
Loading...
Load next