За неякісно надані послуги медикам зменшуватимуть зарплатню

За неякісно надані послуги медикам зменшуватимуть зарплатню
Про це заявив Міністр Охорони здоров’я Максим Степанов. Він зазначив, що з 1 січня наступного року будуть введені індикатори якості роботи.

Про це заявив Міністр Охорони здоров’я Максим Степанов.

Він зазначив, що з 1 січня наступного року будуть введені індикатори якості роботи.

"Окрім сплати за принципом кількості укладених договорів, треба ще обов’язково, щоб були відповідні індикатори якості роботи наших сімейних лікарів. Це охоплення імунізації, це щеплення, які вони мають контролювати, проводити тим пацієнтам, з якими вони уклали договір. Це та ж робота з ковідними хворими", – зазначив він.

Такі собі критерії, серед яких охоплення пацієнтів плановою вакцинацією та лікування хворих на COVID. Якщо робота не буде відповідати встановленим критеріям, то до зарплати буде застосовуватись коефіцієнт пониження.

Водночас Степанов наголосив, що з вересня і до кінця року МОЗ передбачає підіймати зарплати медикам через механізм доплат. Це стосуватиметься і лікарів, і середнього, і молодшого медичного персоналу в усіх лікарнях, районних, міських, пологових будинках. В абсолютних цифрах доплата складе 3 560 гривень.

Нагадаємо, що львівських учнів можуть відправити на канікули через місцеві вибори. А все тому, що саме в навчальних закладах розміщено багато виборчих дільниць та комісій.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксували майже 13 тисяч хворих на COVID-19 За минулу добу в Україні зафіксували майже 13 тисяч хворих на COVID-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Львівські медики пояснили як надати першу допомогу малюкам при високій температурі
Гіпертермія - це патологічний процес, лихоманка або підвищення температури організму людини.
За добу в Україні виявили 696 випадків зараження COVID-19 За добу в Україні виявили 696 випадків зараження COVID-19
За минулу добу, 1 липня, на коронавірус захворіли 696 мешканців України. Водночас одужали – 1 197 людей.
Loading...
Load next