У Немирові хочуть розширити паліативне відділення

У Немирові хочуть розширити паліативне відділення
Близько 10 приміщень санаторію, а саме 12 гектарів землі на Львівщині пустують, тому директор міської лікарні разом із місцевими чиновниками подумали, що це було б доцільно.

Близько 10 приміщень санаторію, а саме 12 гектарів землі на Львівщині пустують, тому директор міської лікарні разом із місцевими чиновниками подумали, що це було б доцільно.

Та от для цього необхідний дозвіл обласних чиновників. Майнова комісія уже прийняла своє рішення.

Директор переконує: охочих чимало, адже обслуговувати планують в цілому область. А відтак збільшать і кількість робочих місць. 

"Перш за все, це дасть змогу зберегти цей комплекс. Йому необхідні опалення і належна охорона. Тому я бачу тут перспективу", - зазначив голова Яворівської районної ради Володимир Сичак.

"Сьогодні дуже позитивне рішення. Добре, що були присутні районна адміністрація, голова районної ради, бо власноруч складно було б відстоювати це питання, а вони дійсно об'єктивно схарактеризували й вивчили ті питання", - пояснив Валентин Устименко, депутат Львівської облради.

Однак більшістю голосів майнова комісія прийняла рішення віддати приміщення санаторію в оперативне управління Немирівській лікарні. Наразі на рік, для кращого, так би мовити, стимулювання керівництва швидко та успішно розвиватися. Декілька членів комісії були проти віддавати усі приміщення комплексу, пояснюючи зверненням керівника Центру легеневого здоров'я.

"На сьогодні ми маємо страшну картину з коронавірусом, і з кожним днем статистика захворюваності збільшується. Центр легеневого здоров'я в об'єктах мав свою баклабораторію. І головний лікар просив залишити її. А наші чиновники й частина депутатів підтримали, щоб повністю її передати для потреб райдержадміністрації", - заявив депутат Львівської облради, член постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Ігор Барановський.

Проте своє рішення майнова комісія прийняла, а останнє слово ще за депутатами Львівської обласної ради. Розглянути так зване «Немирівське питання» планують на наступній сесії.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
З 2021 року антибіотики продаватимуть лише за е-рецептом
Йдеться також про інсулін, препарати для імуносупресії та ті, які містять наркотичні речовини. Про це під час брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
Польща продає Україні кисень для хворих на COVID-19 Польща продає Україні кисень для хворих на COVID-19
У деяких областях виникли проблеми із кількістю медичного кисню - і його почали закупляти у Польщі.
Loading...
Load next