У Львові у Рясне відкрили амбулаторію

У Львові у Рясне відкрили амбулаторію
І хоча облагородження території довкола закладу іще тривають, кабінети та спеціалісти – у повній готовності. Юлія разом із півторамісячною донечкою Анною стали одними з перших відвідувачів цього амб

І хоча облагородження території довкола закладу іще тривають, кабінети та спеціалісти – у повній готовності. Юлія разом із півторамісячною донечкою Анною стали одними з перших відвідувачів цього амбулаторно-поліклінічного відділення. 

Відтак як дорослі, так і малеча мікрорайону мають свою повноцінну поліклініку. Буквально усі вузькі спеціалісти уже надають тут кваліфіковану допомогу. І  не менш позитивно відгукуються про нові умови праці. 

"Ми зовсім недавно почали тут працювати й дуже раді, що батьки та дітки задоволені. Гарно відгукуються. Тут є кабінет невідкладної допомоги, процедурний: можна відразу електрокардіограму зробити, розшифрувати", - зазначає дитячий кардіоревматолог Мирослава Мартинець.

Щоправда, попереду іще облаштування сучасної лабораторії та рентген-кабінету, зазначає головний лікар.

"Поліклініку ще треба дообладнати. Міська влада має лізинг купити цифровий рентген апарат за 4,5 млн. Прекрасний японський апарат", - заявив головний лікар КНП «3-я клінічна міська лікарня» Вадим Олійник.

Тоді в амбулаторії буде доступна послуга біохімічного аналізу та ІФА-тестування, наголошує медик. Усе інше наразі повноцінно працює. Спеціальна тактильна плитка, ліфт та пандуси – усе для зручності людей з інвалідністю.

"Фактично 32 тисячі мешканців, які живуть в Рясне-1 та Рясне-2 тепер будуть мати можливість якісних обстежень і консультацій. Ясно, що тут треба ще багато доробити. Але лікарі вже працюють, ведеться прийом для дорослих і дітей", - повідомив міський голова Андрій Садовий.

Реконструкція будівлі новенької амбулаторії міському бюджету обійшлася майже в 17,8 млн грн. Попереду у міського голови – ще чимало задумів.

"Треба потрібно зробити ремонт доріг, подвір'я, каналізування. Є частина приватного сектору, яка неканалізована. Ну і найголовніше - це якісне сполучення і ми вже маємо стадію УП, Рясне-2 - Левандівка, Суботівська. Це мега буде крутий інфраструктурний проєкт", - додав мер.

Окрім того, мер Львова анонсував будівництво 25-метрового басейну в Рясне-2. Та це уже плани на наступний рік.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
171 новий випадок інфікування коронавірусом зафіксували на Львівщині
Стрімкий зріст хворих.За попередню добу лабораторні центри провели 1203 ПЛР-тести. 171 аналіз виявився позитивним. Серед заражених на COVID-19 – 83 жителі Львова.
Українська фармкомпанія отримає від ВООЗ технологію виробництва мРНК вакцин Українська фармкомпанія отримає від ВООЗ технологію виробництва мРНК вакцин
В рамках цього проєкту команда компанії пройде спеціальну підготовку щодо трансферу технологій на базі тренінгових центрів ВООЗ.
Перехідний вік у підлітків: перші ознаки та як полегшити дитині складний період (відео) Перехідний вік у підлітків: перші ознаки та як полегшити дитині складний період (відео)
Перехідний період у підлітків може розпочинатися в 11 років і тривати до 20 років. У хлопців перехідний період в середньому розпочинається на рік пізніше, ніж у дівчат.
Loading...
Load next