У Львові за останню добу коронавірусну інфекцію виявили у 478 людей

У Львові за останню добу коронавірусну інфекцію виявили у 478 людей
Як проінформувала заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на 08:00 у місті та області підтверджено 28086 випадків COVID-19, з них

Як проінформувала заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, станом на 08:00 у місті та області підтверджено 28086 випадків COVID-19, з них 797 - летальні.

За вчорашню добу лабораторні центри провели 1460 ПЛР-тестів. Серед них 117 львів’ян — хворих.

Додамо, залишку проб у холодильнику немає.

Це один із найвищих результатів по області за період тестувань.

"По міських комунальних лікарня, орієнтовно, маємо 460 людей із запаленням легень, половина з них мають коронавірус. Тобто цей показник також тримається на одному рівні останні 2−3 тижні. Якщо раніше трохи динаміка пішла вгору, то зараз зупинилася. Але оцей аномальний ріст позитивних діагнозів по області - насторожує", - прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

Також він додав, що наразі Лабораторний центр справляється із кількістю ПЛР-тестів.

Нагадаємо, що найбільше від коронавірусу помирають люди після 60 років. На цю вікову категорію припадає 75% летальних випадків в Україні, спричинених вірусом COVID-19. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом В Україні за останню добу виявили майже 1400 випадків інфікування коронавірусом
За добу 30 серпня 2021 року в Україні зафіксовано 1 356 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Серед них дітей – 75, медпрацівників – 31.
У Львові завершується будівництво другої черги перинатального центру
Йдеться про гінекологічний корпус. У ньому виконали усі ремонтні роботи, а також встановили сантехніку та завезли ліжка.
Loading...
Load next