Львівська лікарня подала до Громадського бюджету проєкт №235 «Допоможи дитині здолати рак»

Львівська лікарня подала до Громадського бюджету проєкт №235 «Допоможи дитині здолати рак»
Змогти лікуватися вдома у той момент коли це потрібно.

Змогти лікуватися вдома у той момент коли це потрібно. Львівська міська дитяча лікарня спільно з Благодійним фондом «Крила надії» планують реалізувати великий проєкт для діток, яким необхідне лікування пухлин мозку чи хребта. Початковим етапом створення умов та можливостей для проведення операцій є закупівля необхідного обладнання. Для цього лікарня подала до громадського бюджету проєкт №235 «Допоможи дитині здолати рак».

"Він для нас дуже важливий. Ми хочемо, щоб ці діти, які оперуються в нашій лікарні, мали кращі умови для перебування. Нам потрібна апаратура, яка допоможе безпечніше виконувати оперативне втручання", - зазначив дитячий нейрохірург Львівської міської дитячої лікарні Тарас Микитин.

Частину операцій провести неможливо через відсутність необхідного обладнання. Через це родини змушені їхати за кордон, щоб врятувати своїх дітей. Вартість одного лікування там може сягати до 100 тисяч гривень.

І досвід лікарів, і хороша діагностика дають можливість проводити такі операції у Львові.

"Наші фахівці навчалися у нейрохірургічних клініках Канади та Великої Британії, з якими ми маємо прямий телекомунікаційний зв'язок. У нас потужна реабілітаційна програма для цих дітей, а також ми отримали багато унікального обладнання від наших доброчинців з-за кордону, зокрема SickKids і також неодноразово з міського бюджету", - повідомив головний лікар Львівської міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Проєкт №235 передбачає закупівлю обладнання на 3 мільйони гривень. Проте це лише частинка з того, що потрібно для реалізації, адже щоб повністю втілити таку ідею в життя необхідно близько 20 мільйонів.

Підтримати проєкт може кожен львів’янин. Тоді для діток з пухлинами мозку та хребта відкриється шанс на сучасне та якісне лікування у себе вдома. Для цього необхідно проголосувати на сайті Львівської міської ради у розділі Громадський бюджет за проєкт №235 «Допоможи дитині здолати рак». Також це можна буде зробити у банках та ЦНАПах.

https://www.youtube.com/watch?v=R1qKdgXQygo

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Протягом минулої доби в Україні померло 285 пацієнтів від COVID-19 Протягом минулої доби в Україні померло 285 пацієнтів від COVID-19
Станом на 18 травня в Україні зафіксували понад 2,1 мільйона випадки зараження коронавірусом. Зокрема 4 095 з них виявили за минулу добу. Серед нових хворих – 235 дітей та 162 медпрацівники.
Львівські науковці розроблятимуть вакцину проти коронавірусу
Вони виграли грант на розробку розчинів для щеплень та антибіотиків від цього захворювання. Відтак Костянтин Дмитрук отримає понад 5 мільйонів гривень на виготовлення антибіотика.
Loading...
Load next