У лікарні швидкої допомоги у Львові стало у 2 рази більше кисню

У лікарні швидкої допомоги у Львові стало у 2 рази більше кисню
Тут встановили новий кріогенний газифікатор для його збереження та подачі.Зазначимо, що до цього моменту на території лікарні швидкої медичної допомоги міста Лева був лише 1 газифікатор для збережен

Тут встановили новий кріогенний газифікатор для його збереження та подачі.

Зазначимо, що до цього моменту на території лікарні швидкої медичної допомоги міста Лева був лише 1 газифікатор для збереження і подачі кисню на 4000 тонн. У новому ж можна накопичувати до 8000.

Тож тепер вони повністю забезпечують потреби лікарні у постачанні пацієнтів киснем.

Варто зазначити, що новий кріоциліндр медзаклад отримав у межах допомоги на умовах безоплатної оренди від «Львівського хімічного заводу», який є постачальником зрідженого газу для медичної установи.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

"Газифікатор холодний кріогенний — новий великий резервуар для зберігання та подачі кисню, який заправляється, надходить до лікарні, розгалужується спеціальними шляхами та поступає до пацієнтів, що потребують кисневої терапії. Завдяки своїй місткості та потужності в 500 м3, немає потреби проводити постійну дозаправлення самого кріоциліндра. Система працює безперебійно, і для такої багатопрофільної ургентної лікарні як наша — це життєва необхідність", — зазначив медичний директор з анестезіологічної роботи лікарні Іван Міськів.

Нагадаємо, що в Україні хочуть зменшити кількість хворих на коронавірус серед груп ризику. Для цього було встановлено, що під час карантину між 10 і 12 годинами першочергово обслуговуватимуть людей літнього віку. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
У Львові виконали дві родинні трансплантації нирок
Про це повідомили у прес службі лікарні на офіційній сторінці у Фейсбук.У лікарні швидкої медичної допомоги успішно прооперували 37-річну волинянку та 32-річну жительку Дрогобицького району.
В Україні з вересня лікарям збільшать зарплату
Кабінет Міністрів України прийняв пропозицію Міністерства охорони здоров’я і виділив кошти на підвищення заробітної плати медичних працівників із 1 вересня 2020 року.
Loading...
Load next