"Поки що не розглядаю": Ляшко прокоментував своє можливе призначення новим міністром МОЗ

"Поки що не розглядаю": Ляшко прокоментував своє можливе призначення новим міністром МОЗ
Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко не розглядає можливість обійняти посаду міністра охорони здоров'я, однак також вважає, що наразі некоректно коментувати своє ймовірне призначення.

Головний державний санлікар та заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко відреагував на інформацію щодо його можливого призначення главою МОЗ внаслідок прохання уряду звільнити Максима Степанова. Про це йдеться у повідомленні "РБК-Україна".

"Зміни в міністерстві відбуваються тільки після того, як Верховна рада проведе певні голосування. Я на посаді заступника вже за третього міністра, і щоразу за таких перестановок щось подібне комусь пропонують і обговорюють. Зараз я на посаді заступника міністра і некоректно з моєї сторони комунікувати це питання", - заявив Ляшко.

Зазначимо, що глава партії "Слуга народу" Давид Арахамія назвав Ляшка головним претендентом на посаду міністра після звільнення Максима Степанова. Додамо, що з грудня 2019 року Віктор Ляшко працює на посаді санітарного лікаря України й також був заступником міністрів МОЗ Зоряни Скалецької, Іллі Ємця та Максима Степанова.

Нагадаємо, що учора прем'єр-міністр України Денис Шмигаль направив до Верховної Ради подання про відставку Максима Степанова. Зокрема своєю чергою Степанов заявив, що піде у відставку лише тоді, коли за це проголосує Верховна Рада.

Читайте також
Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ Новий міністр: Комітет підтримав призначення кандидатури Ляшка на посаду голови МОЗ
Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування підтримав подання прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля про призначення нинішнього головного санлікаря країни Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров’я.
Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради щодо затвердження санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового очільника МОЗ, після вчорашнього звільнення Максима Степанова.
Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України Ляшко заявив, що червону зону незабаром можуть покинути ще чотири області України
У Міністерстві охорони здоров'я України анонсували вихід з "червоної" зони карантину ще чотирьох українських областей. Зокрема йдеться про Запорізьку, Полтавську, Хмельницьку та Чернігівську області.
Loading...
Load next