Перше місто в Україні: у Чернігові всіх охочих почали щепити вакциною Pfizer

Перше місто в Україні: у Чернігові всіх охочих почали щепити вакциною Pfizer
У перший день щеплення вакциною Pfizer зробили понад 1,1 тисячі мешканців Чернігова. Лише 194 людини прийшли вакцинуватися препаратом CoronaVac.

У Чернігові в центрах масової вакцинації почали робити щеплення проти COVID-19 препаратом від Pfizer. Саме тому це місто стало першим в Україні, де в центрах щеплення за власним бажанням можна отримати дозу препарату Pfizer, повідомив генеральний директор Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар.

За його словами, щеплення вакциною Pfizer в суботу, 10 липня, у торговельному центрі Hollywood цим отримали 686 людей, у ЦУМ — 420. Проте, у Деснянську районну раду на вакцинацію китайським препаратом CoronaVac пришли лише 194 людини. Зокрема, жителі Чернігова, схоже, все-таки найбільше довіряють саме вакцині американського виробництва й віддають перевагу саме Pfizer.

У минулі вихідні пункт масової вакцинації робив близько 400 щеплень у день вакциною CoronaVac, - наголосив Кухар.

Зауважимо, що у коментарях до допису очільника Чернігівської міської лікарні №2 також відзначили, що не лише місцеві можуть отримати дозу вакцини Pfizer. Вакцинуватись може кожен охочий, який має український паспорт, код і мобільний телефон.

Читайте також
В Україні щеплені різними вакцинами українці зможуть отримати COVID-сертифікати у "Дії" В Україні щеплені різними вакцинами українці зможуть отримати COVID-сертифікати у "Дії"
Українці, які щепились двома різними вакцинами, зможуть згенерувати ковідний сертифікат у застосунку або на порталі "Дія" - міжнародний та внутрішні "зелений" і "жовтий".
У США схвалили вакцину Pfizer для дітей від 5 років. Що буде в Україні У США схвалили вакцину Pfizer для дітей від 5 років. Що буде в Україні
Щеплення почнуть робити вже від сьогодні.
В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19 В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що від початку компанії вакцинації вже майже 755 тисяч українців щепились від коронавірусної інфекції.
Loading...
Load next