У наступному році в Україні почнуть виробляти вакцину проти COVID-19 (відео)

У наступному році в Україні почнуть виробляти вакцину проти COVID-19 (відео)
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко запевнив, що до кінця цього року будуть точно відомі чіткі дедлайни виробництва вакцин.

Вже у 2022 році має бути виготовлена перша вакцина проти коронавірусу українського виробництва.

Про це 2 жовтня повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, цитує телеканал "Дом".

Про вакцину він розповів у відповідь на запитання президента Володимира Зеленського під час презентації плану реформ на 2021-2023 роки. Відбулося це на виїзній нараді фракції «Слуга Народу» у Трускавці.

За словами міністра, у Харкові вже розпочали монтаж лінії для виробництва інактивованих вакцин проти грипу та проти коронавірусу.

Це одна з перших [вакцин]. І на етапі підписання меморандум про інвестицію набагато більшу. До кінця цього року ми точно будемо знати чіткі дедлайни виробництва вакцин, але наступного року з лінії зійде перша українська вакцина, — переконує Ляшко.

Читайте також
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 18 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 18 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
У липні Україна отримає два мільйони доз вакцини Moderna У липні Україна отримає два мільйони доз вакцини Moderna
Вакцину Україні передадуть Сполучені Штати Америки через механізм постачання вакцинами COVAX.
Увага, шахраї! Віктор Ляшко повідомив про нову шахрайську схему з виплатами за вакцинацію Увага, шахраї! Віктор Ляшко повідомив про нову шахрайську схему з виплатами за вакцинацію
Метою програми виплат за вакцинацію є підтримка бізнесу, який постраждав внаслідок пандемії та стимул населення імунізуватися від коронавірусу.
Loading...
Load next