У Чернівцях б'ють на сполох: ковідні реанімації завантажені на 100%

У Чернівцях б'ють на сполох: ковідні реанімації завантажені на 100%
Найвищі показники у Міській лікарні № 4 та № 3 – 100% і 93% відповідно.

Реанімації усіх госпітальних баз Чернівців, де лікують хворих на COVID-19, завантажені на 100%. Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація на своїй фейсбук-сторінці.

Повідомляють про велику кількість недужих і у відділеннях міських медичних закладів. Найвищі показники у Міській лікарні № 4 та № 3 – 100% і 93% відповідно. Про це йшлося під час засідання обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 31 жовтня.

За минулу добу, 30 жовтня, в області госпіталізували 169 людей. Ми і раніше мали такі високі цифри, однак не у вихідні, для суботи це надзвичайно велике число. Зафіксовано 16 летальних випадків. Завантаженість у госпітальних базах щодня збільшується, тож маємо робити все, аби уберегти себе та своїх рідних від недуги. Варто пам’ятати, що вакцинація та дотримання норм карантину рятують життя,– сказав директор Департаменту охорони здоров‘я Чернівецької ОДА Олег Чорний.

У повідомленні зазначають, що під час засідання комісії ТЕБ та НС говорили також про випадки порушення протиепідемічних норм. Робочі групи, які працюють в області, вже обстежили 303 об’єкти. 27 осіб притягнули до адміністративної відповідальності. 75 буковинцям надали відповідні рекомендації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За минулу добу в Україні зареєстрували 484 нових випадки COVID-19 За минулу добу в Україні зареєстрували 484 нових випадки COVID-19
В Україні за вчорашній день, 31 липня, медики зафіксували 484 випадки коронавірусного захворювання.
Підтверджено. Штам "Омікрон" поширюється швидше і заражає вакцинованих, - ВООЗ Підтверджено. Штам "Омікрон" поширюється швидше і заражає вакцинованих, - ВООЗ
У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) заявили про наявні підтвердження того, що штам "Омікрон" розповсюджується швидше за його інші варіанти.
COVID-19: в Україні за минулу добу виявили менше тисячі нових хворих COVID-19: в Україні за минулу добу виявили менше тисячі нових хворих
За минулу добу, 5 червня, в Україні зафіксували нове інфікування коронавірусною інфекцією ще у 937 людей. Серед нових хворих – 50 дітей та 28 медпрацівників.
Loading...
Load next