"Церква здорової людини" - у храмах відкриють центри вакцинації

"Церква здорової людини" - у храмах відкриють центри вакцинації
Від сьогодні такий центр діє у Патріаршому соборі в Києві.

Від сьогодні в усіх храмах УГКЦ і, де це є необхідним, на поселеннях будуть діяти центри вакцинації. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила журналістка Софія Кочмар-Тимошенко.

У Патріаршому соборі у Києві такий центр діяв вже сьогодні. Решта дні — з 10 до 17, є коронавак і астразеника, - йдеться у повідомленні.

За словами журналістки, "в решті парафій усе залежатиме "від пастирської второпності" кожного настоятеля."

Аби виявити сьогодні повагу до гідності людського життя треба робити три речі: не боятися вакцинації, носити маску і мити руки. На початку пандемії ми пообіцяли, що як забракне місця в лікарнях, ми відкриємо двері наших храмів під госпіталі. Сьогодні ми це робимо, щоби мобільні бригади медиків могли проводити вакцинацію, - наголосив Блаженніший Святослав.

Софія Кочмар-Тимошенко відзначила також, що після молитви Блаженніший сам пішов до медиків запитати, як усе пройшло і подякувати за роботу.

 

Нагадаємо, що сьогодні Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) доставив в Україну 2 930 300 доз вакцини проти COVID-19 Spikevax виробництва компанії Moderna.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID В Україні за добу підтвердили 1054 випадки захворювання на COVID
В Україні за вчорашній день, 6 серпня, медики зафіксували 1054 випадки коронавірусного захворювання.
Оптимістичний прогноз Кузіна: в лютому МОЗ передбачає до 60 тис. випадків Covid-19 за добу Оптимістичний прогноз Кузіна: в лютому МОЗ передбачає до 60 тис. випадків Covid-19 за добу
За прогнозами РНБО, пікові показники захворюваності припадатимуть на 20-25 лютого.
Український COVID-сертифікат протестували у Франції (відео) Український COVID-сертифікат протестували у Франції (відео)
Український COVID-сертифікат у "Дії" успішно протестували за кордоном. Він одними з першими отримав визнання Євросоюзу.
Loading...
Load next