Мер Києва Віталій Кличко повідомив рекордну кількість шпиталізованих дітей із коронавірусом (відео)

Мер Києва Віталій Кличко повідомив рекордну кількість шпиталізованих дітей із коронавірусом (відео)
Мер Києва Віталій Кличко повідомив про рекордну кількість шпиталізованих дітей із коронавірусом — такого не було в усі попередні хвилі пандемії. Молодші класи далі вчаться у дистанційному режимі.

Він звернувся до батьків з проханням не наполягати на відкритті шкіл. За словами Кличка, у столиці зараз найбільша за весь час пандемії кількість госпіталізованих дітей з симптомами коронавірусної хвороби, деякі з них перебувають у реанімації.

У Києві збільшується кількість хворих дітей. Тому наступного тижня учні, зокрема молодшої школи (1-4 класів), за парти ще не повернуться. І продовжать навчання в дистанційному режимі. Ми не можемо ризикувати здоров’ям дітей, а також – їх родин і близьких. Бо чимало дітей переносять вірус навіть безсимптомно, але можуть заразити близьке оточення, – наголосив Віталій Кличко на терміновому брифінгу 10 листопада.

Він наголосив, що штам «Дельта» — більш агресивний і вражає багато молодих людей і дітей. І вражає з наслідками та ускладненнями. Крім цього, за словами Кличко, ситуація з коронавірусом загалом у Києві погіршується.

Нагадаймо, у Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі. Карантинні обмеження продовжено до 29 листопада, як зазначив мер міста Андрій Садовий.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com
 

 

Читайте також
США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство США передали Україні ще майже 1 млн доз вакцини Pfizer, — посольство
Уряд США передав Україні вакцини Pfizer проти COVID-19.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби За минулу добу в Україні зафіксовано понад 5 тисяч нових випадків коронавірусної хвороби
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ Україна підписала договір із Pfizer про купівлю ліків проти коронавірусу — МОЗ
Міністерство охорони здоров'я підписало договір із фармкомпанією Pfizer на купівлю ліків проти коронавірусу Paxlovid.
Loading...
Load next