Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів

Офлайн-навчання відновлять у львівських школах для молодших класів
У Львові з 15 листопада учні молодших класів повертаються на очну форму навчання. Наразі старші класи навчаються у дистанційному режимі.

З понеділка, 15 листопада, для учнів 1-4 класів поновлюється очна форма навчання. Поки це рішення стосується лише молодшої школи. Решта карантинних обмежень продовжуються ще на 2 тижні до 29 листопада. Зараз ми перебуваємо на роздоріжжі, - про це повідомив Андрій Садовий у Facebook.

Раніше батьки вимагали від місцевої влади відновити офлайн-навчання у школах, де повністю вакциновані працівники. З такою вимогою зареєстрували петицію, яка менш ніж за добу зібрала необхідні голоси, а 3 листопада відбулась акція протесту батьків. Карантинні обмеження продовжено до 29 листопада, як зазначив мер міста Андрій Садовий.

Медики відзначають, що наші карантинні заходи дають змогу стабілізувати стрімку динаміку поширення вірусу. Але поки ще зарано говорити про спад епідемії. Наступну комісію проведемо в п‘ятницю. Обговоримо подальші рішення, - наголосив Андрій Садовий.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
«Омікрон» масово вражає львів'ян (відео) «Омікрон» масово вражає львів'ян (відео)
У стаціонарі 1-го ТМО Львова перебуває 451 пацієнт з коронавірусом, 87 з них – діти.
У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео) У Львові утворились довжелезні черги на ПЛР-тести (відео)
Люди займають чергу ще з ранку, але все одно простоюють на вулиці майже годину, допоки в них зберуть біоматеріали на аналіз.
Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео) Бустерна доза для освітян: у кількох школах Львова розгорнули пунти вакцинації (відео)
На тлі нової хвилі ковіду львів’ян закликають імунізуватися бустерною дозою.
Loading...
Load next