Шмигаль анонсував деталі щодо виплат 1 тисячі гривень для вакцинованих українців проти Covid-19

Шмигаль анонсував деталі щодо виплат 1 тисячі гривень для вакцинованих українців проти Covid-19
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що виплату анонсованої президентом України Володимиром Зеленським 1 тис. грн для повністю вакцинованих проти COVID-19 профінансують самі українці, які виплачують податки.

Українці, які двічі вакциновані проти Covid-19 зможуть отримати по 1 тисячі гривень на платіжні картки, які будуть віртуальними через додаток "Дія" з 19 грудня 2021 року. Про це повідомив у Telegram прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як вже зазначалось раніше, отримані кошти можна буде витратити на квитки до театру, концерту, на абонемент в спортзал, а також подорожі поїздом або літаком Україною.

Приблизно 6 тис. суб'єктів бізнесу по всій країні зможуть узяти участь у цій програмі. 3 млрд грн спрямовуємо на програму цьогоріч, ще 3 млрд грн – на початку наступного року з можливим розширенням фінансування. Це окрема програма із загального фонду державного бюджету, – повідомив Шмигаль.

За інформацією Шмигаля, податками ці гроші не обкладатимуть, на отримання субсидії вони не вплинуть.

Нагадаємо, раніше Зеленський пообіцяв кожному по 1 тисячі грн за повну вакцинацію від COVID-19.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19 В Україні за минулу добу зафіксовано понад 14 тисяч нових випадків COVID-19
91,1 % госпіталізованих із COVID-19 минулого тижня - невакциновані та не мали жодної дози антиковідної вакцини.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях" В Україні вакцину від COVID-19 купуватимуть за кошти з розмитнення "євроблях"
Уряд пропонуватиме Верховній Раді виділити додаткові 1,4 млрд гривень від розмитнення автомобілів на єврономерах на програму боротьби з коронавірусом.
Loading...
Load next