Український народ подолав жах Голодомору, продемонструвавши свій дух і стійкість, і зрештою створив вільне та демократичне суспільство, - Джо Байден

Український народ подолав жах Голодомору, продемонструвавши свій дух і стійкість, і зрештою створив вільне та демократичне суспільство, - Джо Байден
Президент США вшанував пам'ять жертв Голодомору та підтримав Україну.

Джо Байден запевнив у підтримці суверенітету і територіальної цілісності України. Повідомляє сайт Білого дому.

Пам’ятаючи про біль і жертв Голодомору, Сполучені Штати також підтверджують нашу відданість сьогоднішньому народу України та нашу непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, - президент США.

Також він закликав не тільки не забувати минулого, страшну історію, а й робити все можливе щоб завадити такому у майбутньому.

Цього місяця, вшановуючи пам’ять тих, чиє життя було втрачено, давайте також знову віддамо себе постійній роботі щодо запобігання подібним трагедіям у майбутньому та підняття тих, хто сьогодні страждає під ярмом тиранії, - Байден. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Україна планує отримати вакцину від США Україна планує отримати вакцину від США
Послу України в США Оксані Маркаровій доручили звернутись до Білого дому для обговорення отримання вакцини від COVID-19.
Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом Держсекретар США Блінкен відвідає Україну з офіційним візитом
Державний секретар США Ентоні Блінкен в травні може відвідати Україну. Наразі тривають переговори та узгодження щодо візиту американського посадовця.
В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках В США на 10 років засудили українця, якого звинувачують у кібератаках
35-річного українця засудили на 10 років ув'язнення через здійснення кібератак, після того, як він визнав себе винним в участі у діяльності хакерської групи FIN7, чисельність якого становила понад 70 осіб.
Loading...
Load next