Дев'ять областей України виведуть з червоної зони: список

Дев'ять областей України виведуть з червоної зони: список
Таке рішення ухвалили на засіданні державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

З 7 грудня на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києва перестануть діяти обмеження червоної зони. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, передає НВ.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 07 грудня 2021 року „червоний“ рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва, — зазначив він.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
МОЗ рекомендує щепити вакциною проти COVID-19 дітей старших 12 років МОЗ рекомендує щепити вакциною проти COVID-19 дітей старших 12 років
Для щеплення дітей використовуватимуть вакцину Pfizer.
В Україні з 21 липня отримати щеплення від COVID-19 зможе кожен - Ляшко В Україні з 21 липня отримати щеплення від COVID-19 зможе кожен - Ляшко
Всі дорослі від 18 років можуть вакцинуватися у найближчому пункті масового щеплення. Тепер не потрібно записуватись заздалегідь у "Дії".
Loading...
Load next