В Україні виявили перший випадок штаму Омікрон

В Україні виявили перший випадок штаму Омікрон
Особа, у якої виявили зараження, нещодавно повернулася з ОАЕ.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Пацієнт продовжує перебувати на лікуванні. Крім того, зараз проводять епідеміологічне розслідування цього випадку і додаткове обстеження контактних осіб.

Нагадаємо, новий варіант коронавірусу вперше зафіксували у Південно-Африканській Республіці (ПАР) у другій половині листопада 2021 року.

 "Велика сімка" застерегла держави світу щодо нового штаму коронавірусу, оскільки він може становити серйозну загрозу.

Хоча напередодні повідомлялося, що штам коронавірусу Омікрон може бути менш небезпечним порівняно зі штамом Дельта, який зараз домінує у світі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З 23 вересня Україна перейде до "жовтої" зони карантину - Ляшко (відео) З 23 вересня Україна перейде до "жовтої" зони карантину - Ляшко (відео)
Рішення про жовтий рівень епідемічної небезпеки схвалюватиме Державна комісія з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Коронавірус в Україні: за добу виявили 6234 нових випадків захворювання Коронавірус в Україні: за добу виявили 6234 нових випадків захворювання
За минулу добу було виявлено 6234 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби - з них захворіло 689 дітей та 89 медпрацівників.
В Україні з 21 липня отримати щеплення від COVID-19 зможе кожен - Ляшко В Україні з 21 липня отримати щеплення від COVID-19 зможе кожен - Ляшко
Всі дорослі від 18 років можуть вакцинуватися у найближчому пункті масового щеплення. Тепер не потрібно записуватись заздалегідь у "Дії".
Loading...
Load next