У п'яти областях продовжиться виїзна вакцинація проти COVID-19 (відео)

У п'яти областях продовжиться виїзна вакцинація проти COVID-19 (відео)
Вакцинуватимуть проти COVID-19 усіх охочих, але пріоритет надаватиметься людям віком від 60 років 

Виїзди мобільних бригад для вакцинації літніх людей від Covid-19 продовжаться. Про це заявили в Міністерстві охорони здоров’я України.

Це зокрема стосується:

  • Львівської,
  • Тернопільської,
  • Івано-Франківської,
  • Рівненської,
  •  Закарпатської областей.

Вакцинуватимуть усіх охочих, але пріоритет надаватиметься людям віком від 60 років.

Це потрібно для того, щоб захистити людей із груп ризику та зменшити навантаження на лікарів, які залучені або можуть бути залученими для лікування пацієнтів, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Додамо, що протягом квітня планується охопити близько 200 невеликих населених пунктів.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"COVID сертифікат" можуть запустити в Україні вже до 1 липня, - Степанов "COVID сертифікат" можуть запустити в Україні вже до 1 липня, - Степанов
Очільник МОЗ, Максим Степанов заявив, що разом із Міністерством цифрової трансформації України планується вже з 1 липня цього року запустити так звані "ковідні сертифікати" – документ, який міститиме в собі дані про вакцинацію, негативні ПЛР-тестування або одужання людини від коронавірусу.
В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19 В Україні вже 755 тисяч осіб отримали щеплення проти COVID-19
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що від початку компанії вакцинації вже майже 755 тисяч українців щепились від коронавірусної інфекції.
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
Loading...
Load next