Зростання смертності внаслідок COVID-19: ВООЗ закликає всі країни повернути масковий режим

Зростання смертності внаслідок COVID-19: ВООЗ закликає всі країни повернути масковий режим

Всесвітня організація охорони здоров’я попереджає, що COVID-19 вільно поширюється, а смертність у всьому світі є неприпустимо високою. Різні штами коронавірусу продовжують спричиняти нові хвилі випадків, госпіталізацій і смертей у всьому світі.

Про це повідомив голова ВООЗ доктор Тедрос Аданом Гебрейесус, передає Sky News.  

У зв'язку з погіршенням ситуації з COVID-19 Гебрейесус закликав уряди в усьому світі вжити заходів, таких як носіння масок та покращена вентиляція.  

За його словами, підвиди штаму коронавірусу Omicron продовжують спричиняти нові хвилі випадків, госпіталізацій і смертей у всьому світі. 

Я стурбований тим, що випадки COVID-19 продовжують зростати, створюючи додатковий тиск на розтягнуті системи охорони здоров’я та медичних працівників. Я також стурбований тенденцією до зростання смертності, - сказав він. 

Нагадаємо, раніше три країни Європи виявили понад 100 тис. нових хворих за добу на коронавірус.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Система охорони здоров'я на сході України практично зруйнована - ВООЗ Система охорони здоров'я на сході України практично зруйнована - ВООЗ
В організації зазначили, що досі не змогли отримати доступ до нужденних в Маріуполі і не мають відомостей про стан здоров'я населення, яке знаходиться в облозі.
Loading...
Load next