В Україні зростає кількість випадків COVID-19: за тиждень 1,5 тисячі нових госпіталізованих

В Україні зростає кількість випадків COVID-19: за тиждень 1,5 тисячі нових госпіталізованих

В Україні зростає кількість випадків COVID-19 та госпіталізованих. Як заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, за минулий тиждень статистика хворих збільшилася на 33%.

Кількість випадків COVID-19 та госпіталізованих зростає. До прикладу, лише за минулий тиждень ми маємо +33% нових випадків та більш як 1500 нових пацієнтів у лікарнях. Для контролю поширення хвороби нам потрібно активно працювати над тим, щоб діагностика відбувалась вчасно, – наголосив Ляшко.

Міністр додав, що, незважаючи на війну, проводять безоплатне тестування на COVID-19, де це можливо. У кожному регіоні у достатній кількості є як експрес-тести, так і ПЛР-тести для відповідних досліджень.

Нагадаємо, що у Львові працює центр, де надають допомогу сім’ям з дітками, у яких є порушення розвитку (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Коронавірус: Україна пережила пік смертності через захворюваність на COVID Коронавірус: Україна пережила пік смертності через захворюваність на COVID
За даними Національної академії наук, Україна пройшла пік смертей від коронавірусу й наразі протягом останнього тижня спостерігається стабільне зменшення динаміки поширення Covid-19.
Україна може стати лідером в Європі внаслідок смертності від COVID-19 Україна може стати лідером в Європі внаслідок смертності від COVID-19
Україна вже в найближчі два тижні може вийти на перше місце за смертністю внаслідок великої кількості захворюваності на COVID-19 серед великих країн Європи.
За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID
За минулу добу в Україні підтвердили зараження на коронавірусну інфекцію у 5062 українців. З них на Львівщині зафіксували 311 нових випадків захворювання на Covid.
Loading...
Load next