На Львівщині можуть посилити карантинні обмеження, якщо кількість ковід-інфікованих зростатиме

На Львівщині можуть посилити карантинні обмеження, якщо кількість ковід-інфікованих зростатиме

Обмежувальні заходи на Львівщині можуть посилити, якщо кількість ковід-інфікованих збільшуватиметься. Про це заявили у обласній військовій адміністрації. Впродовж минулого тижня захворюваність зросла майже на 25%, динаміка шпиталізації також не тішить – наразі близько 270-ьох пацієнтів лікують стаціонарно. Це, здебільшого, люди похилого віку або ж із важкими супутніми захворюваннями.

Ми розуміємо, що осінній період – це період, коли ми… максимально берегти себе, - каже Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров’я Львівської обласної військової адміністрації.

Обмеження, пов’язані з карантином на сьогодні мають рекомендаційний характер, однак медики не виключають, що повертатимуться до більш примусових заходів.

До слова, на Львівщині зафіксовано лише штам вірусу Омікрон ВА. 2, тим часом, як у більшості випадків захворювань в Європі реєструють штам ВА. 5.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Настрій – позитивний!": невакцинований Разумков вдруге одужав від COVID-19 "Настрій – позитивний!": невакцинований Разумков вдруге одужав від COVID-19
Раніше спікер ВРУ Дмитро Разумков повідомляв, що перебуває на самоізоляції через COVID-19, але продовжує працювати. Це було вже друге його зараження.
За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID За останню добу в Україні виявили понад 5 тисяч хворих на COVID
За минулу добу в Україні підтвердили зараження на коронавірусну інфекцію у 5062 українців. З них на Львівщині зафіксували 311 нових випадків захворювання на Covid.
Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус Працюватиме дистанційно: невакцинований Дмитро Разумков вдруге захворів на коронавірус
Вже сьогодні спікер Дмитро Разумков мав брати участь у Ялтинській європейській стратегії, але через хворобу працюватиме у дистанційному форматі.
Loading...
Load next