У Львові швейцарського лікаря Ульріха Екснера нагородили орденом Святого Миколая Чудотворця (відео)

У Львові швейцарського лікаря Ульріха Екснера нагородили орденом Святого Миколая Чудотворця (відео)

У Львові нагородили швейцарського лікаря Ульріха Екснера за порятунок наших діток та гуманітарну допомогу українській громаді.

20 років поспіль відвідував Україну з благодійною метою, здійснив 25 візитів до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого мед центру, провів там понад 200 безкоштовних оперативних втручань та завжди привозив гуманітарну допомогу.

За це швейцарського лікаря Ульріха Екснера у Львові нагородили орденом Святого Миколая Чудотворця. Вручив нагороду лікареві Митрополит Епіфаній.

Зазначимо, що від початку повномасштабного вторгнення професор вже тричі приїжджав до Львова, і навіть своїм транспортом привозив гуманітарну допомогу.

Також двічі на місяць він з іншими швейцарськими благодійниками надсилають центру велику кількість необхідних медикаментів, хірургічні інструменти, обладнання для протезування тощо.

Додамо, що минулого тижня Ульріх Екснер спільно з львівськими медиками провів 10 складних операцій дітям з пухлинами опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео) Домедична допомога під час війни: команда ПравдаТУТ Львів та ПравдаТУТ News пройшла вишкіл (відео)
Тренінги з надання першої домедичної допомоги фахівці медколеджу післядипломної освіти проводять щодня. Вишкіл триває 2 години .
Loading...
Load next