США передали Україні ще 2,3 млн доз протиковідної вакцини Pfizer

США передали Україні ще 2,3 млн доз протиковідної вакцини Pfizer

США надали Україні 2,3 млн доз вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech від коронавірусу в межах ініціативи COVAX. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) доставив в Україну 2,3 млн доз мРНК-вакцини проти COVID-19 Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech, які надав уряд США в межах ініціативи COVAX. Вакцину розвезуть в 23 регіони України, - ідеться у повідомленні.

Зокрема, у місто Київ надійде більше ніж 31 тисяча доз, Львівщина отримає понад 29 тисяч, Полтавщина - більше ніж 23 тисяч, Харківська, Одеська та Київська області – близько 20 тис. доз. Таким чином, у кінці жовтня та на початку листопада в регіони надійде понад 332 тисячі доз вакцини.

Як зазначається, загальна кількість вакцин, наданих від початку пандемії, становить вже 6,4 млн доз.

Вакцина призначена як для первинного курсу імунізації, так і для бустерної дози (першої та другої).

Нагадаємо, що кількість заражень COVID йде на спад, але показники летальних випадків високі - МОЗ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer Довготривалі і важкі переговори, - Зеленський про додаткові 10 млн доз вакцини Pfizer
Україна уклала контракт із американською фармкомпанією Pfizer та отримає додатково 10 млн доз вакцини проти COVID-19. Загалом протягом року Україна має отримати 20 мільйонів доз цього препарату.
До кінця 2021 року хочуть вакцинувати від COVID 70% українців До кінця 2021 року хочуть вакцинувати від COVID 70% українців
Кабмін опублікував "Національний план вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19" згідно з яким цьогоріч українцям хочуть ввести 47,8 мільйонів доз вакцини.
У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів У МОЗ заявили, що Україна готова до впровадження Covid-паспортів
Міністерство охорони здоров'я оцінили готовність України до введення паспортів вакцинації. Однак зазначили, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.
Loading...
Load next