У Львові французькі інструктори навчали медиків та рятувальників як діяти в разі хімічної атаки

У Львові французькі інструктори навчали медиків та рятувальників як діяти в разі хімічної атаки
У симуляційному тренінговому центрі невідкладної медицини для рятувальників зі Львова та Харкова проводять тренінги плану дій у разі хімічної атаки

Бути підготовленими, швидко реагувати та запобігати наслідкам хімічної атаки. Маючи досвід роботи із такою ситуацією французький професор Рафаель Пітті проводить у Львові спеціальні навчальні курси, де готують інструкторів рятувати життя людей у різних ситуаціях, а сьогодні зокрема і у разі використання хімічної зброї. Адже, сам Рафаель був свідком того як у 2013 у Сирії за одну ніч росіяни вбили майже півтори тисячі людей.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Для працівників ЛМР провели навчання з домедичної допомоги (відео) Для працівників ЛМР провели навчання з домедичної допомоги (відео)
Першими з базовою медичною інформацією ознайомилися працівники мерії. Поступово до навчання планують залучати всіх охочих львів’ян.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
Loading...
Load next