Понад 400 українських медиків навчаються у американських фахівців

Понад 400 українських медиків навчаються у американських фахівців

Американське Товариство критичної медицини (Society of Critical Care Medicine) розпочало проведення навчальних тренінгів для 400 лікарів та медиків з усіх областей України, для того щоб підготувати їх до надання кваліфікованої допомоги пацієнтам у критичних станах із важкими травмами.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я України.

Протягом 10 днів медики навчатимуться нових підходів до лікування критичних пацієнтів та їх ранньої реабілітації в умовах інтенсивної терапії.

За словами організаторів, близько половини учасників – це медики, які вже працювали на лініях евакуацій із гарячих точок та в зонах активних бойових дій. Експерти із США, викладають ефективні методи експрес-діагностики та надання невідкладної медичної допомоги пацієнтам із різноманітними військовими травмами, включаючи осколкові та опікові поранення, кровотечі та порушення функцій життєво важливих органів.

Для практичного відпрацювання отриманих знань у лікарні облаштовано спеціальні станції з умовними пацієнтами, що допомагає медикам засвоїти алгоритми надання допомоги у складних ситуаціях.

Цей інноваційний навчальний курс є кроком до покращення якості медичної допомоги пацієнтам з важкими травмами та є важливим заходом у підвищенні кваліфікації медичних працівників, – наголосили у МОЗ.

Як відомо, навчання відбувається на базі Лікарні Святого Пантелеймона у Львові.

Нагадаємо, Сі Цзіньпін, ймовірно, пропустить саміт G20 в Індії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Спеціалісти з України та США виконали складну операцію та сформували нову щелепу для дівчини Спеціалісти з України та США виконали складну операцію та сформували нову щелепу для дівчини
Львівські спеціалісти спільно з американськими в США виконали надскладну операцію, під час якої з кістки ноги сформували нову щелепу для дівчини
Як запобігти інсульту та які його головні передвісники Як запобігти інсульту та які його головні передвісники
Сьогодні, 29 жовтня, Україна святкує день боротьби з інсультом та псораізом. Що потрібно знати, щоб щоб запобігти цієї страшної хвороби.
Loading...
Load next