На Закарпатті захворюваність на ГРВІ перевищує епідпоріг на 61%

На Закарпатті захворюваність на ГРВІ перевищує епідпоріг на 61%

У Закарпатській області показник захворюваності на ГРВІ перевищує епідемічний поріг на 61%.

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький поінформував, що на Закарпатті продовжують фіксувати підвищення захворюваності на гострі респіраторні інфекції. За минулий тиждень кількість звернень до закладів охорони здоров'я зросла на 50% – занедужали 8609 осіб проти 5743 попереднього тижня.

Інтенсивний показник захворюваності перевищує епідпоріг на 61%. Значний приріст випадків ГРВІ зафіксували у Тячівському, Ужгородському, Берегівському та Хустському районах (від 41% до 168%), – заявив він.

За його словами, кількість звернень з ГРВІ серед дітей зросла на 70% порівняно з попереднім тижнем, серед дорослих – на 123%. Серед захворілих, діти до 17 років становлять 55% (4761 випадок). Водночас серед пацієнтів з ознаками ГРВІ, які зверталися по медичну допомогу, діагностували 63 випадки захворювання на COVID-19, усі хворі - дорослі.

В області діє відповідний план реагування. Чимало громад вже прийняли рішення про запровадження карантину у навчальних закладах.

Нагадаємо, Інсультів та інфарктів побільшало

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою COVID в Україні: за добу 12 711 нових випадків та смертність й досі залишається високою
В Україні за минулу добу зареєстрували 12 711 випадків інфікування коронавірусною інфекцією. Зокрема від ускладнень хвороби померло 392 пацієнти.
За останню добу в Україні підтвердили понад 14 тисяч нових інфікованих на COVID За останню добу в Україні підтвердили понад 14 тисяч нових інфікованих на COVID
Статистика захворюваності в Україні й досі висока. Так за минулу добу захворіли на коронавірус 14 984 людини, серед них 606 дітей та 276 медпрацівників.
Британський штам коронавірусу заполонив усі області України Британський штам коронавірусу заполонив усі області України
Головний санітарний лікар України, Віктор Ляшко заявив, що британський штам Covid вже підтвердили у всіх областях, а також почав активно почав поширюватись й південноафриканський.
Loading...
Load next