Комаров з "Світ навиворіт" наразив своє життя на небезпеку в новій подорожі (фото)

Комаров з "Світ навиворіт" наразив своє життя на небезпеку в новій подорожі (фото)
Відомий український ведучий, мандрівник та творець шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров поділився атмосферним фото, яке він зняв у своїй новій поїздці.

Ведучий заінтригував українців новим постом у своєму Інстаграмі.  Зараз Комаров зі своєю командою знімає нові епізоди «Світу навиворіт» у Колумбії. Поки що ведучий не встиг поділитися з глядачами своїми враженнями від цієї країни, однак вирішив поділитися знятим у поїздці фото.

Знімок був зроблений у сірий туманний день. Комаров зняв двох людей на тлі затягнутого легким серпанком мальовничого озера. Вдалині можна було розрізнити силует пагорбів.

Фото: Instagram Дмитра Комарова

Через похмуру атмосферу і бляклі кольори знімок вийшов дуже атмосферним.

Кадр із нового сезону. Колумбія. Зняв учора, - похвалився Комаров , поцікавившись в українців, що вони хочуть дізнатися про цю країну.

Мережа вибухнула коментарями до світлини.

Фото: Instagram Дмитра Комарова

«Все багато! Чекаю», «Приголомшливий кадр», «Цікаво все», «Чекаємо із задоволенням. Ви найкращий ведучий всіх часів», «Люблю вашу передачу, дуже цікаво! Спасибі велике за вашу працю!», «Як там із злочинністю», «Дмитро що нам писати якщо ти бачиш те, що не бачить багато хто або більшість», «Є дуже небезпечна пропозиція. Наркокартелі, погляд зсередини!», «Про наркоділків, звичайно!», - пишуть люди.

Столиця Колумбії, місто Богота, звідки поділився постом Комарів , тривалий час значився в рейтингах одного з найнебезпечніших міст світу для туристів. Однією з головних небезпек у країні є місцева мафія.

Нагадаємо, що назріває новий скандал: фіналісти Нацвідбору KALUSH Orchestra натякнули на необ'єктивність Тіни Кароль. Кароль разом із продюсером Юрієм Бардашем брала участь у просуванні популярного нині артиста Wellboy.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next