Назріває новий скандал: фіналісти Нацвідбору KALUSH Orchestra натякнули на необ'єктивність Тіни Кароль

Назріває новий скандал: фіналісти Нацвідбору KALUSH Orchestra натякнули на необ'єктивність Тіни Кароль
Кароль разом із продюсером Юрієм Бардашем брала участь у просуванні популярного нині артиста Wellboy.

Учасники українського реп-гурту KALUSH Orchestra, який 12 лютого у фіналі національного відбору на Євробачення-2022 боротиметься за перемогу з треком Stefania, розповіли про підготовку до вокальної битви, а також натякнули на необ'єктивність деяких членів журі. Так, артисти згадали співачку Тіну Кароль, яка була тренером одного з учасників Michael Soul у шоу "Голос країни" та є співпродюсером фіналіста конкурсу Wellboy.

Крім того, музиканти згадали недавній конфлікт із учасницею нацвідбору Alina Pash. Співачка звинуватила колег у плагіаті. Свої думки щодо цього та інших приводів вони виклали журналістам "КП в Україні".

Репери поділилися, що з організаторами та суддями вони не мають жодних зв'язків, на відміну від деяких інших конкурсантів. Незважаючи на це, вони вірять у чесне оцінювання та об'єктивність членів журі.

У нас немає жодних зв'язків. Звичайно, прикро, коли хтось із членів журі може необ'єктивно оцінювати учасників. Ми сподіваємось на чесну боротьбу, — повідомили вокалісти.

Зазначимо, одним із перших суддів фінального етапу національного відбору стала популярна українська співачка Тіна Кароль.

Нагадаємо, Кароль разом із продюсером Юрієм Бардашем брала участь у просуванні популярного нині артиста Wellboy. Саме вона спонсорувала вихід його першого хіта "Гуси". Для конкурсу співак підготував сингл Nozzy Bossy і поки що тримає його в секреті від слухачів.

І якщо конфлікту із суддями, ймовірно, вдасться уникнути, то недавній скандал зі співачкою Alina Pash активно обговорювали в соцмережах та ЗМІ. Виконавиця звинуватила суперників у плагіаті. Вона заявила, що KALUSH Orchestra нібито використали у своїй новій пісні музичний мотив із її хіта Bosorkanya.

Я і моя команда прийшли на Нацвідбір, щоб перемагати чесно. Немає жодного конфлікту. Був просто контрабас у щедрівці, яка не має жодного відношення до пісні Євробачення. До того ж, цей інструмент уже тисячу разів використовувався у творчості інших музикантів. Візьмемо навіть гурт Cypress Hill для прикладу (а це взагалі 90-ті роки!), — прокоментував соліст музичного гурту.

Зазначимо, Alina Pash у фіналі представить трек "Тіні забутих предків".

KALUSH Orchestra свою композицію-учасницю Stefania презентували два дні тому. Вона присвячена мамі засновника гурту Олега Псюха.

Ми хочемо зруйнувати ці канони та показати, що реп у поєднанні з українським фольклором — це круто. Упевнений, що Європа зрозуміє реп у поєднанні з етно. І не сумніваюся, що якщо ми переможемо у Нацвідборі, то перше місце у Європі нам гарантовано, — впевнено заявили музиканти.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль почала працювати в університеті Михайла Поплавського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео) "Злив" Калуша та неоднозначна Паш: Нацвідбір на Євробачення закінчився гучним скандалом (відео)
Підозри у фальсифікації голосів, Аліна Паш в окупованому Криму, упередженість суддів — у статті пояснюємо, що сталося на Нацвідборі.
"Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео) "Не хочу бути далі у цій брудній історії": Аліна Паш відмовилась від участі на Євробаченні (відео)
Співачка сама усунула свою кандидатуру через скандал довкола її поїздки в окупований Крим.
Фінал нацвідбору Євробачення 2022: де та коли дивитися Фінал нацвідбору Євробачення 2022: де та коли дивитися
66-й пісенний конкурс Євробачення 2022 відбудеться в італійському місті Турін на арені Pala Olimpico.
Loading...
Load next