Комаров побував у звільнених містах і показав, що окупанти залишили місцевим

Комаров побував у звільнених містах і показав, що окупанти залишили місцевим

Український телеведучий Дмитро Комаров відвідав деокуповані території Харківської області і показав, що там залишили загарбники. Ведучий програм "Світ навиворіт" і "Мандруй Україною" розповів, що вони почали завозити в магазини російські товари, перефарбували стеллу на в'їзд в місто в триколор і скрізь повісили свої банери. 

росіяни запускали окупаційну владу у всіх сферах життя, перефарбували багато чого в триколор, розвісили борди "росія назавжди", завозили в магазини "сосиски ЛНР", "московський майонез", російські напої. Йти не збиралися. А звичайні українці були змушені жити, приймати нав'язані правила. На тих, хто був не згоден, чекали тортури, - шокував Комаров. 

Попри те, що вони планували там пробути довго, у вересні ЗСУ вигнали окупантів з ганьбою. Деякі навіть намагалися прикидатися цивільними.

Вони роздягалися до трусів, кидали форму і ховалися в підвалі. Але так в трусах їх в полон і брали, - додав Комаров. 

Він також зазначив, що після окупації на цих територіях залишається дуже багато вибухонебезпечних предметів і зброї, тому закликає місцевих жителів бути дуже обережними. 

Нагадаємо, що "Хтось про це не знає, я комусь очі відкриваю?": росіяни намагалися зірвати концерт Полякової в Ізраїлі (відео). Співачка швидко поставила на місце росіян і продовжила виступ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next