Після трагедії з Гатчінс: Алек Болдвін повернувся до кіно — що відомо про новий фільм (відео)

Після трагедії з Гатчінс: Алек Болдвін повернувся до кіно — що відомо про новий фільм (відео)
Раніше Болдвін опублікував відео в Instagram, в якому розповів про свої відчуття після повернення на знімальний майданчик.

Відомий голлівудський актор Алек Болдвін повернувся до роботи в кіно вперше після загибелі оператора-українки Галини Гатчінс на зйомках фільму “Іржа”. Про це повідомляє Fox News.

Актор бере участь у зйомках фільму "97 хвилин" у Великій Британії.

Зазначається, що Болдвін брав участь як мінімум у двох сценах: всередині будівлі та на відкритому повітрі.

За даними джерел, найімовірніше, актор грає співробітника Агентства національної безпеки. Акторський склад фільму наразі невідомий.

Нагадаємо, 22 жовтня 2021-го під час зйомок фільму “Іржа” актор Алек Болдвін випадково застрелив 42-річну оператора Галину Гатчінс та поранив 48-річного режисера Джоела Соуза. Алек вистрілив із реквізитного пістолета, який виявився зарядженим.

Раніше Болдвін добровільно здав поліції свій телефон.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
"Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті "Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті
Як з'ясувалось, Болдвін отримав зброю від помічника режисера.
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
Loading...
Load next