Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)

Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.

В США слідчим вдалося знайти людину, яка зарядила зброю, з якої актор Алек Болдвін ненароком вистрелив в операторку Галину Гатчінс, яка народилася в Україні, внаслідок чого жінка загинула. Про це повідомляє 24 канал, з посиланням на Inentertainment

Зазначимо, що трагічна подія трапилась 22 жовтня під час зйомок фільму "Іржа".

Як повідомила прокурорка округу Санта-Фе Мері Кармак-Олтвіс в інтерв'ю одному із телеканалів, американські правоохоронці дізналися, хто саме зарядив зброю в той день. 

Знаємо, так, - відповіла вона на запитання.

Варто зазначити, що конкретне ім'я прокурорка відмовилась називати, аргументуючи це таємницею слідства. 

За її словами, додаткові патрони на знімальному майданчику справді були, але їхню кількість вона також не назвала. Щодо того, як саме на зйомках опинилися ці патрони, правоохоронці не знають. 

Я думаю, це буде одним із найважливіших факторів, які вплинуть на рішення про звинувачення, – додала Кармак-Олтвіс.

Своєю чергою, за інформацією CNN, Серж Светной (керівник команди освітлювачів на зйомках фільму «Іржа») подав позов проти актора Алека Болдвіна та продюсера фільму через загибель операторки.

Він у суді Лос-Анджелеса звинуватив колег у неуважності та в тому, що вони не змогли скористатися послугами досвідченого зброяра.

Продюсери фільму не дотримувались стандартів зберігання та контролю над вогнепальною зброєю, яка використовується на знімальному майданчику, допустивши присутність бойових патронів, – говориться в позові.

Нагадаємо, раніше 214 кінооператорів виступили з ініціативою заборонити використання на зйомках справжньої зброї після загибелі оператора Галини Гатчінс.

Карина Бовсуновська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна
Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Іржа" 22 жовтня 2021 року.
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
"Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс "Я не спустив гачок": Алек Болдвін заявив, що не стріляв в момент вбивства українки Галини Гатчінс
22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку, українку Галину Гатчінс, і поранив режисера.
Loading...
Load next