"Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті

"Величезний удар для нас": батько вбитої українки Гатчінс заявив, що Болдвін частково винен у її смерті
Як з'ясувалось, Болдвін отримав зброю від помічника режисера.

Анатолій Андросович, батько вбитої українки Галини Гатчінс на зйомках фільму "Іржа" заявив, що американський актор Алек Болдвін "частково винен" у загибелі операторки, адже здійснив вистріл. Про це повідомляє The Sun.

Батько операторки впевнений, що актор натиснув на курок і вистрілив, через це Андросович не може зрозуміти поведінку актора. Він зауважив, що револьвер не стріляє до натискання на спусковий гачок.

Мені ясно, що Болдвін здійснив постріл із руки, тому мені важко зрозуміти, чому він не може нести часткову відповідальність за смерть моєї доньки... Алек частково винен у тому, що вистрілив, — сказав батько Гатчінс.

Також батьку було цікаво чому Алек Болдвін видалив свої повідомлення у твіттері, які були написані після випадкового вбивства колеги під час зйомок. Він не розуміє, чому постріл стався впродовж самої репетиції сцени.

За словами чоловіка, його 9-річний внук Андрос, син Галини Гатчінс, досить складно переживає смерть матері.

Андрос повільно повертається до життя, але це величезний удар для нас, — сказав Анатолій.

Нагадаємо, раніше поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна Сниться смерть Гатчінс: поліція США отримала ордер на доступ до телефона Болдвіна
Трагедія сталася на знімальному майданчику фільму "Іржа" 22 жовтня 2021 року.
Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено) Вбивство українки на знімальному майданчику: слідчі дізнались, хто зарядив зброю для Болдвіна (оновлено)
На зйомках фільму "Іржа" американський актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчінс, а також поранив режисера Джоела Соуза. Наразі слідчі з'ясували, хто зарядив пістолет для актора.
"Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна "Ця жорстока трагедія забрала радість мого життя", — помічниця режисера фільму "Іржа" подала в суд на Болдвіна
У скарзі вона повідомила, що стояла всього в чотирьох футах від Болдвіна, коли вибухнув пістолет.
Loading...
Load next