"Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео)

"Навалює з нею свій російський реп у TikTok": українська співачка Христина Соловій поскаржилася на крадіжку пісні (відео)
Відома українська співачка і фаворитка Святослава Вакарчука — Христина Соловій розповіла про проблему з іншим артистом, який вкрав її пісню.

Українська співачка Христина Соловій заявила, що в неї вкрав пісню російський репер. За словами артистки, йдеться про пісню "Тримай".

Про це повідомила Соловій на своїй сторінці в Instagram.

Артистка зазначила, що російський виконавець створив свою версію її хіта "Тримай". Він замість куплетів зачитав свій реп російською мовою, а ось приспів залишив, але спотворив голос української співачки автотюном.

Зіпсував мою пісню, спотворив мій голос та навалює з нею свій російський реп у TikTok та YouTube, — обурилася артистка.

При цьому вона зазначила, що тепер репер хоче отримати права на пісню.

Тепер тероризує моїх юристів, команду та команди інших артистів, щоб очистити права. Просто вкрав, привласнив моє без дозволу й тепер я маю "поділитися" офіційно? — поділилася Соловій.

Варто зазначити, що російський виконавець Паша Ізотов справді випустив трек "Ніжно", який є кавером на пісню "Тримай". Його версія стала швидко набирати популярності.

Нагадаємо, раніше львівські чиновники мали намір організувати перевірку нічного клубу Split через російську музику.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
«Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну «Це божевільна, несправедлива атака»: Pink Floyd переформували, щоб підтримати Україну
Девід Гілмор, якому огидне російське вторгненням, розповідає про першу за 28 років абсолютно нову пісню гурту, в якій бере участь український музикант, який зараз на передовій – і висловлює «розчарування» Роджером Уотерсом.
Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео) Go_A виконає пісню перед матчем Ювентус (відео)
Катерина Павленко виступить перед центральним поєдинком 31-го туру Серії А.
Loading...
Load next